“Baia – File de istorie”

Festivalul “Baia – File de istorie” este sărbătoarea de suflet a locuitorilor comunei Baia. Acestă sărbătoare adună în fiecare an sute de localnici, din comună şi din satele învecinate, alături de fii satului, plecaţi departe, care se folosesc de acest prilej...

AFLĂ MAI MULTE

“Hora de la baia”

„Hora de la Baia” este o manifestare culturala de promovare a obiceiurilor si traditiilor autentice locale, o sarbatoare a portului si dansului popular moldovenesc. Acest eveniment include expozitii de arta traditionala, parada a costumelor populare ...

AFLĂ MAI MULTE

Peste 3.400 de turiști au vizitat comuna Baia

Aflux tot mai mare de turiști în prima capitală a Moldovei. Peste 3.400 de turiști au vizitat localitatea Baia, în perioada iunie 2017 - mai 2018, fiind pentru al cincilea an consecutiv când se înregistrează creșterea numărului de vizitatori. Un punct de atracție l-au constituit cele trei capodopere medievale care au atras un număr mare de persoane.

Read more...

Read more...

Festivalul obiceiurilor de iarnă „Primiti mascații”

Read more...


www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene si a Guvernului României.